Πως τα διαφημιστικά δώρα μπορούν να αυξήσουν τις πωλήσεις της εταιρίας σας

Πως η προσφορά εταιρικών δώρων μπορεί να ωφελήσει σημαντικά την επιχείρησή σας.

Τα διαφημιστικά εταιρικά δώρα είναι μία σημαντική κίνηση για κάθε εταιρία που επιθυμεί να προωθήσει την αναγνωρισιμότητά της, να αναπτύξει τις επαγγελματικές της σχέσεις αλλά και διαφημιστεί με τον πλέον οικονομικό τρόπο, αφού στην πλειονότητά τους τα διαφημιστικά δώρα έχουν υψηλή σχέση αξίας/τιμής.

Τα ωφέλη που μπορούν να προσφέρουν τα διαφημιστικά εταιρικά δώρα στην εταιρία σας είναι σημαντικά!

B2B

Οι εταιρείες αποτελούνται από ανθρώπους και οι άνθρωποι αγαπούν να λαμβάνουν δώρα. Είναι επίσης πιο πιθανό να δώσουν μεγαλύτερη προσοχή σε μία εταιρία όταν λαμβάνουν ένα δώρο από αυτή, ιδίως αν το διαφημιστικό προϊόν που τους προσφέρετε μπορεί να χρησιμοποιηθεί συχνά σε περιβάλλον γραφείου, καθώς θα υπενθυμίζει σε αυτό το γραφείο το πνεύμα της συνεργασίας και της καλής θέλησης από την πλευρά σας. Ένα εταιρικό διαφημιστικό δώρο βοηθά σημαντικά στην ανάπτυξη των σχέσεών σας με τους τρέχοντες και τους μελλοντικούς πελάτες σας.

Αυξήστε την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησής σας / του εταιρικού σας ονόματος

Χρησιμοποιώντας εταιρικά δώρα ως διαφημιστικό υλικό, επικοινωνείτε και προωθείτε μέσα από μία θετική εμπειρία το εταιρικό σας όνομα και τις πληροφορίες επικοινωνίας, εξαπλώνοντας την αναγνωρισιμότητα της εταιρείας σας. Επίσης ενεργοποιείτε το ενδιαφέρον και την περιέργεια των πελατών προς τον προϊόν ή την υπηρεσία σας, ενώ παράλληλα είναι ένας όμορφος τρόπος να συγκεντρώσετε διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τα newsletter σας. Οι πελάτες είναι πολύ πιο δεκτικοί σε μια εταιρεία που τους δίνει δώρα.

Διατηρήστε την εμπιστοσύνη των πελατών

Οι πελάτες που λαμβάνουν εταιρικά δώρα είναι πιο πιθανό να σας δώσουν επαναλαμβανόμενες παραγγελίες, ενώ η προσφορά εταιρικών δώρων στους συνεργάτες σας, τους υπενθυμίζει ότι η δουλειά τους είναι σημαντική για εσάς. Αυτό είναι ένα θετικό συναίσθημα που αυξάνει την πίστη.

Αύξηση των πωλήσεων

Οι πελάτες που λαμβάνουν εταιρικά δώρα είναι πιο πιθανό να αυξήσουν τις παραγγελίες τους ή να αναζητήσουν τις υπηρεσίες της εταιρίας από την οποία έλαβαν το δώρο.

Ανάπτυξη των καλών σχέσεων με τους εργαζόμενους της εταιρίας σας

Δίνοντας δώρα στο προσωπικό σας, μπορείτε να βελτιώσετε τη στάση των υπαλλήλων σας απέναντι στην εταιρία. Ένας εργαζόμενος που βλέπει ότι η δουλειά του ανταμείβεται θα παράγει περισσότερη και πιο αποτελεσματική εργασία. Οι εργαζόμενοι μίας εταιρίας αποτελούν την κινητήριο δύναμή της και αυτός ο ρόλος πρέπει να εκτιμάται και να επιβραβεύεται.

Η εταιρία μας Chronis Chronopoulos διαθέτει μία μεγάλη γκάμα διαφημιστικών δώρων για όλες τις επιχειρηματικές σας ανάγκες. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δούμε πώς μπορούμε να προωθήσουμε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.