Όραμα

Το όνειρο ξεκίνησε στην ηλικία των 16 και εξελίχθηκε στα 23 με την πρώτη δημιουργία του δικού μου φωτογραφείου.

Κύριες αρχές από τότε ήταν η προσοχή στη λεπτομέρεια, η άριστη ποιότητα στο τελικό αποτέλεσμα και η συνεχόμενη βελτίωση και ανάπτυξη σε νέες τεχνικές, συνδυασμούς και καινοτομίες.

Το πλαίσιο λειτουργίας και συνεργασίας μου με άλλους φωτογράφους, εικονολήπτες και η διεύρυνση των οριζόντων μου με οδήγησαν στην απόφαση και την επιθυμία να δημιουργήσω κάτι νέο, κάτι διαφορετικό …. ένα καινοτόμο τοπικό φωτογραφικό εργαστήριο από τον φωτογράφο για τους φωτογράφους!

Έτσι, με όραμα την δημιουργία ενός νέου πλαισίου δραστηριότητας δημιούργησα το συγκεκριμένο εργαστήριο ώστε όλοι οι συνεργάτες μου να μπορούν να δημιουργούν το καλύτερο και ποιοτικότερο αποτέλεσμα στις σημαντικότερες στιγμές των πελατών τους αλλά και μαζί να μπορούμε να επικοινωνήσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις, να κατανοεί ο ένας τον άλλο και να προσπαθούμε όλοι μαζί να κάνουμε αυτό το «παραπάνω βήμα».

Το όραμα μου είναι η δημιουργία ολοκληρωμένων πακέτων στη φωτογραφία, με άλμπουμ, θήκες και καινοτόμα χαρακτηριστικά τα οποία ζητά ο κάθε φωτογράφος για μια ποιοτική εργασία από ένα εργαστήριο σε προσιτές τιμές και κυρίως με αμοιβαία κατανόηση.

Οι αξίες μας συνοψίζονται σε:

Ποιότητα, Καινοτομία, Προσιτές τιμές & Γνώση
από ένα φωτογράφο προς όλους τους φωτογράφους στις πιο ξεχωριστές στιγμές !