Εταιρικά Ημερολόγια

Τα εταιρικά ημερολόγια είναι το ιδανικότερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στους πελάτες της επιχείρησής σας, την περίοδο των Χριστουγέννων, καθώς αποτελεί μια μόνιμη διαφήμιση για ολόκληρο το χρόνο.

 

Τα διαφημιστικά εταιρικά δώρα είναι μία σημαντική κίνηση για κάθε εταιρία που επιθυμεί να προωθήσει την αναγνωρισιμότητά της, να αναπτύξει τις επαγγελματικές της σχέσεις αλλά και διαφημιστεί με τον πλέον οικονομικό τρόπο, αφού στην πλειονότητά τους τα διαφημιστικά δώρα έχουν υψηλή σχέση αξίας/τιμής.

 

Αυτή την εποχή τα ημερολόγια αποτελούν μία ιδανική επιλογή καθώς παρέχουν άφθονο χώρο για το λογότυπο και τα στοιχεία της εταιρίας σας, για μηνύματα και φωτογραφίες, ενώ αποτελούν μια οικονομική λύση, για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις που θέλουν να κάνουν ένα συμβολικό δώρο στους πελάτες αλλά και στους συνεργάτες τους.

Ο σχεδιασμός τους γίνεται σε συνεννόηση με εσάς και εκτυπώνονται σε οποιαδήποτε ποσότητα καθώς και σε διαφορετικές διαστάσεις.

 

Σε συλλόγους, σωματεία και ομάδες, τα ημερολόγια μπορούν να αποφέρουν σημαντικά έσοδα αυτή την εποχή, αφού η χαμηλή τιμή και η χρηστικότητά τους θα προσελκύσει σίγουρα το ενδιαφέρον των μελών.

 

Η εταιρία μας Chronis Chronopoulos διαθέτει μία μεγάλη γκάμα διαφημιστικών δώρων για όλες τις επιχειρηματικές σας ανάγκες. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δούμε πώς μπορούμε να προωθήσουμε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, μέσα από ένα ημερολόγιο που δεν θα σηματοδοτεί μόνο τον ερχομό του νέου έτους, αλλά και την αισιοδοξία και την δυναμική που φέρνει μαζί της κάθε νέα χρονιά!